АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ЕЛЕКТРОННОТО ИЗДАНИЕ НА ВЕСТНИК „ЛИЧНА ДРАМА“

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ЕЛЕКТРОННОТО ИЗДАНИЕ НА ВЕСТНИК „ЛИЧНА ДРАМА“ НАПРАВЕТЕ ГО ТУК И СЕГА!

Вестник „Лична драма“ предоставя тази изключителна възможност на своите читатели, които желаят да имат качен всяка седмица новия брой в своя компютър, лаптоп или таблет, независимо дали се намират у нас или в чужбина. По този начин отпадат всичките притеснения, че съседът може да е откраднал вестника ви от пощенската кутия, че е свършил на вестникарската сергия, или че роднините ви не са успели да го купят и ви го изпратят зад граница. Нещо повече! Ако печатното издание е на пазара във вторник сутринта, вие ще можете да го четете още в понеделник вечерта, докато се върти в печатницата! А защо не и да подарите абонамент на приятел или любим човек, без значение в кой континент или държава живее!

За да се АБОНИРАТЕ, трябва да се РЕГИСТРИРАТЕ.

При регистрацията трябва да посочите име и фамилия, e-mail и парола – по ваш избор (цифри и/или букви). След активирането на вашия код, ще можете да четете вестника в продължение на една година, считано от датата на включването ви, както и да се връщате на предишни броеве.

ЗАПЛАЩАНЕТО, освен по банков път, може да направите с пощенски запис на адреса на редакцията, или да внесете парите лично в касата на редакцията (може и чрез ваши близки).

Едногодишният абонамент за електронното издание на в. „Лична драма“ струва 40 лева /20 евро/.

ПРЕВОДЪТ трябва да извършите по следната сметка:
IBAN: BG64BPBI79401048346902
BIC:BPBIBGSF
БАНКА: "ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ" АД

За да бъде АКТИВИРАН ПРОФИЛЪТ ви, на реда „основание за плащане“ на платежното нареждане изпишете името и фамилията, които сте посочили при регистрирането. Активирането на вашия код ще стане в срок от 14 дни (най-късно), в зависимост от това от кой континент и държава е извършен преводът.